Bloemrijk Ruinen

Wie zijn wij?

Bloemrijk Ruinen is een knus ingerichte bloemenwinkel gevestigd midden in het dorpscentrum van Ruinen. De winkel eigenaar Nienke Hakkert en haar personeel proberen een zo vriendelijk mogelijke sfeer uit te stralen. Nienke heeft opleiding Manager Bloembinden gevolgd aan het AOC Terra te Meppel, is samen met haar vriend, zoontje en hond woonachtig in Ansen. ‘Mijn team en ik zijn enthousiast en met passie aan het werk’ Aldus Nienke.

In onze winkel verkopen wij snijbloemen, planten, woonaccessoires en cadeaus. De snijbloemen en planten worden meerdere malen per week vers bij ons aangeleverd zodat wij altijd met verse kwaliteitsproducten werken.

We helpen u graag met het vinden van de juiste producten. Heeft u een leuke plant, woonaccessoire of cadeau in gedachten maar staat die niet bij ons in de winkel? Dan kunnen we het product in de meeste gevallen voor u bestellen.

Ook voor bruidswerk en rouwarrangementen bent u bij ons terecht. Wij hebben hier veel ervaring in en proberen samen met u tot een mooi resultaat te komen.

Bezorging
Wij bezorgen bloemen in Ruinen en omstreken vraag gerust naar de mogelijkheden.

Fleurop
Wij zijn aangesloten bij Fleurop. Via deze verzendorganisatie kunnen wij bloemen doorsturen in Nederland maar ook buitenland. Dus wilt u een bloemetje elders bezorgd hebben? Kom dan gerust naar de winkel en wij zorgen ervoor dat het boeket, gemaakt door de bloemist op locatie op het juiste adres bezorgd wordt. Ook verkopen wij cadeaubonnen, wijn, knuffels, vazen en chocolade van Fleurop. Deze kunt u bij een boeket bestellen of bij ons in de winkel kopen.

Duurzaam
Wij zijn gecertificeerd duurzame bloemist zilver. Dit houd in dat de meeste bloemen die wij inkopen zijn milieu bewust geteeld. Dit geld ook voor onze planten. We proberen zo goed mogelijk ons steentje bij te dragen door onze bedrijfsvoering te verduurzamen. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal, stroom, verlichting en schoonmaakmiddelen. Lees hier meer over de duurzame aanpak bij Bloemrijk Ruinen.

Onze Winkel - Bloemrijk Ruinen
Onze Winkel - Bloemrijk Ruinen
Onze Winkel - Bloemrijk Ruinen