Bloemrijk Ruinen

Wie zijn wij?

Wij zijn Bloemrijk Ruinen, een knus ingerichte bloemenwinkel gevestigd midden in het dorpscentrum van Ruinen. De winkel wordt gerund door Renate Meijer en Nienke Hakkert. Twee enthousiaste en vakkundige bloembindsters die het geweldig vinden om met bloemen te werken en u graag van dienst te zijn!

In onze winkel verkopen wij snijbloemen, planten, woonaccessoires en cadeaus. De snijbloemen en planten worden meerdere malen per week vers bij ons aangeleverd zodat wij altijd met verse kwaliteitsproducten werken.

Wie zijn wij? Bloemrijk Ruinen

We helpen u graag met het vinden van de juiste producten maar heeft u een leuke plant, bijzondere woonaccessoire of cadeau in gedachten maar staat die niet bij ons in de winkel? Dan gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing, in veel gevallen kunnen wij ook speciaal voor u producten bestellen.

Ook voor Bruidswerk en Rouwarrangementen bent u bij Bloemrijk Ruinen in goede handen. Wij hebben hier erg veel ervaring in en proberen samen met u tot een mooi resultaat te komen.

WildLights
Ook bij ons te verkrijgen in de winkel: Sfeerverlichting voor zowel binnen als buiten. Super leuk en helemaal hip! Diverse LED lampen om te mixen & matchen. Van hanglampen tot tafellampen of wandlampen voor buiten, wij hebben van alles in ons assortiment. Staat wat u zoekt er niet tussen? Wij kunnen een passende lamp voor u bestellen! Wat bij ons in de winkel staat is pas het topje van de ijsberg van de webshop van WildLights.nl, een webshop welke gevestigd is in Ruinen en waar wij mee samenwerken om een breder assortiment aan producten te kunnen aanbieden. Neem eens een kijkje op wildlights.nl

Bezorging
Wij bezorgen bloemen in Ruinen en omstreken vraag gerust naar de mogelijkheden.

Fleurop
Wij zijn aangesloten bij Fleurop. Via deze organisatie kunnen wij bloemen doorsturen in Nederland maar ook buitenland. Dus wilt u een bloemetje elders bezorgd hebben? Kom dan gerust naar de winkel en wij zorgen ervoor dat het boeket, gemaakt door de bloemist op locatie op het juiste adres bezorgd wordt. Ook verkopen wij cadeaubonnen, wijn, knuffels, vazen en chocolade van Fleurop. Deze kunt u bij een boeket bestellen of bij ons in de winkel kopen.

Duurzaam
De meeste bloemen die wij inkopen zijn milieu bewust geteeld. Dit geld ook voor onze planten. We proberen zo goed mogelijk ons steentje bij te dragen door onze bedrijfsvoering te verduurzamen. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal, stroom, verlichting en schoonmaakmiddelen. Lees hier meer over de duurzame aanpak bij Bloemrijk Ruinen.

Onze Winkel - Bloemrijk Ruinen
Onze Winkel - Bloemrijk Ruinen
Onze Winkel - Bloemrijk Ruinen