Bloemen

Ons assortiment aan snijbloemen varieert met het seizoen. Verse bloemen worden meerdere keren per week bij ons aangeleverd. Twee keer per week kopen wij de bloemen in via een webshop. Dit doen wij in samenwerking met Babstar inkoopservice voor de bloemist. De bloemen komen van de veiling in Rijnsburg. Eén keer per week komt de Grossier Bert Jonkers bij ons langs met een vrachtwagen vol bloemen van de veiling in Ede. Bijna alle snijbloemen die wij inkopen hebben het keurmerk MPS. Dit staat voor Milieu Programma Sierteelt. Dit keurmerk probeert de sector te verduurzamen en een steentje bij te dragen aan mens, natuur en milieu.

Bloemrijk Bloemen Abonnement!

Een Bloemrijk abonnement
Dit abonnement is een geweldig cadeau voor jong en oud. U bepaalt zelf voor hoe lang, hoe vaak en hoeveel euro. De bloemen worden op een leenvaas gemaakt. Deze nemen wij dan weer mee als er nieuwe bloemen gebracht worden. We proberen elke keer weer iets anders te maken. De ene keer een boeket de andere keer een leuk bloemstuk. Maar dit kan ook volledig naar u wens.

Voor bedrijven: Een zakelijk Bloemrijk abonnement!
Eén keer per twee weken een vers boeket of bloemstuk bij u op de balie? Vraag naar de mogelijkheden!

Bruidswerk
Ook in het maken van bruidsboeketten hebben wij veel ervaring. Hier hebben wij ook voorbeeld boeken van maar als u zelf een mooi voorbeeld heeft gezien kunnen wij daar uiteraard ook mee werken. Verder kunnen wij voor deze speciale dag ook autostukken, corsages, tafelstukken of aankleding van de locatie verzorgen. Vraag gerust naar onze mogelijkheden we denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen!

Rouwarrangementen
Wij zijn ervaren in het maken van rouwarrangementen. Van groot tot klein alles is mogelijk in overleg. Wij vinden het altijd heel dankbaar werk om een mooi bloemstuk te mogen verzorgen.

We hebben een aantal voorbeeld boeken in de winkel, maar kunnen ook samen met u een persoonlijk bloemstuk creëren. In alle rust kunt u de boeken thuis bekijken met familie en/of vrienden.

Linten en rouwkaarten voor aan de bloemstukken zijn bij ons verkrijgbaar. De linten drukken wij zelf in de winkel. Er zijn verschillende soorten kaarten met en zonder tekst bij ons te koop. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Fleurop
Wij zijn aangesloten bij Fleurop. Via deze organisatie kunnen wij bloemen doorsturen in Nederland maar ook buitenland. Dus wilt u een bloemetje elders bezorgd hebben? Kom dan gerust naar de winkel en wij zorgen ervoor dat het boeket, gemaakt door de bloemist op locatie op het juiste adres bezorgd wordt. Ook verkopen wij cadeaubonnen, wijn, knuffels, vazen en chocolade van Fleurop. Deze kunt u bij een boeket bestellen of bij ons in de winkel kopen.

Duurzaam
De meeste bloemen die wij inkopen zijn milieu bewust geteeld. Dit geld ook voor onze planten. We proberen zo goed mogelijk ons steentje bij te dragen door onze bedrijfsvoering te verduurzamen. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal, stroom, verlichting en schoonmaakmiddelen.
Lees hier meer over de duurzame aanpak bij Bloemrijk Ruinen.